blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
10.5.11

Ο Γιάννης Μαγκριώτης στις Σέρρες

tvserres, 10/05/2011
Τα έργα του οδικού άξονα Αμφίπολης Σερρών  επισκέφτηκε σήμερα ο υφυπουργός υποδομών και δικτύων  Γιάννης Μαγκριώτης. Στις 11 το πρωί ο υφυπουργός βρέθηκε στην παλιά εθνική οδό στο ύψους του κόμβου προκειμένου να ελέγχει την πορεία των εργασιών...

Στην συνέχεια έκανε μια στάση  έξω από την Αμφίπολη εκεί όπου πραγματοποιούνται οι ανασκαφές και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς.
Όλοι οι αρμόδιοι φορείς μεταφέρθηκαν στο εργοτάξιο όπου ο διευθύνων σύμβουλος της αναδόχου εταιρείας τους  εξήγησε αναλυτικά  τα σημεία των έργων,  ενώ τους ενημέρωσε και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Ευθύμιος Σώκος τόνισε ότι ήδη για τον νομό Σερρών έχουν προβλεφτεί και πιστωθεί χρηματοδοτήσεις για 22 έργα που θα αφορούν στην υγεία, στον πολιτισμό και τις υποδομές, ωστόσο από τα 22, μόνο τα 11 έχουν συμβασιοποιηθεί.
Εντωμεταξύ ο υφυπουργός υποδομών έφτασε στις Σέρρες συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο της Εγνατίας Α.Ε, ο οποίος μιλώντας στο φακό του tvs τόνισε ότι τα έργα στον νομό  θα συνεχιστούν
Λίγο αργότερα ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης επισκέφτηκε την περιφερειακή οδό των Σερρών συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης η κατασκευή της περιαστικής των Σερρών αποτελεί έργο ζωτικής σημασίας.
Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά το κόστος κατασκευής του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια, προβλέπεται η δημιουργία κλειστού αυτοκινητοδρομίου με πολλούς κόμβους ενώ μέχρι το τέλος του 2011 θα ανατεθούν οι αναγκαίες μελέτες αφού όπως υποστήριξε πετύχανε να ενταχθεί οριστικά στα διευρωπαϊκά δίκτυα.
Εκεί βρέθηκε και ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα έργο πνοής για όλη την Ανατολική Μακεδονία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs