blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
4.1.12

Τραυματισμός ηλικιωμένου από διαρρήκτες στην Παλαιοκώμη

serreslife, 04/01/2012
Άρπαξαν 3000 ευρώ και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν οι τρεις θρασύτατοι δράστες  Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι της γύρω περιοχής λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας...

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

Καταζητούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών οι θρασύτατοι δράστες που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς διέπραξαν ληστεία σε διώροφη μονοκατοικία στη Παλιοκώμη κατά την διάρκεια της οποίας τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο ένοικο της. Οι τρεις δράστες αλλοδαποί στην καταγωγή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εισήλθαν στον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και αφού παραβίασαν την πόρτα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ και χρυσαφικά.

Οι κινήσεις των διαρρηκτών έγιναν από τον ηλικιωμένο που κατοικούσε στο ισόγειο, όταν πάνω στην βιασύνη τους προς φυγή έριξαν την τηλεόραση στο πάτωμα. Ο ηλικιωμένος πρόλαβε τους τρεις άνδρες στην αυλή όπου και κινητοποιείσαι έναν εξ αυτών, προς βοήθεια του φίλου τους οι άλλοι δύο δράστες επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο των οποίο τραυμάτισαν.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Ασφάλειας και ασθενοφόρο τα οποίο μετέφερε το ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Σερρών όπου νοσηλεύεται.
Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής εμφανίζονται θορυβημένοι από το περιστατικό, καταγγέλλοντας την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή τους, καθώς σημειώθηκαν πέντε ληστείες μόλις τον τελευταίο μήνα. Πλέον οι κάτοικοι του Δήμου Αμφίπολης ζητούν την αύξηση της Αστυνόμευσης στην περιοχή προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs