blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
19.4.11

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού & τεχνητών υψηλής εξειδίκευσης από την Αρχαιολογική Υπηρεσία Σερρών

serrestv, 19/04/2011

Για τις ανάγκες του έργου (ΕΣΠΑ)«Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Αρχαίο Γυμνάσιο της Αμφίπολης»
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) 0341 του Δήμου Σερρών, που εδρεύει στο Διοικητήριο, γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

1. Η ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Σερρών, ανακοίνωσε (αριθ. πρωτ . ανακοίνωσης 1199) την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού & τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου (ΕΣΠΑ)«Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Αρχαίο Γυμνάσιο της Αμφίπολης » στο πλαίσιο του Ε.Π. «Μακεδονία –Θράκη 2007-2013».
Ανακοίνωσε ακόμη(αριθ. πρωτ. ανακοίνωσης 1198) την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού & τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του υποέργου «Προκαταρκτικές και λοιπές εργασίες για την κατασκευή του στεγάστρου» του έργου (ΕΣΠΑ) «Κατασκευή στεγάστρου προστασίας στην Παλαίστρα του Αρχαίου Γυμνασίου της Αμφίπολης». Οι παρακάτω θέσεις θα καλυφθούν για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών η καθεμιά, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου και με περιοχή απασχόλησης το Αρχαίο Γυμνάσιο στον Αρχαιολογικό χώρο Αμφίπολης. Για την πρώτη ανακοίνωση οι θέσεις είναι: Μία (1) θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ειδικότητας Αρχιτέκτονα Μηχανικού ,με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων , μια(1) θέση Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού ,με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, δύο (2) θέσειςΥποχρεωτικήςΕκπαίδευσης (ΥΕ), Ειδικευμένων Εργατών. Για την δεύτερη ανακοίνωση : Μία(1) θέση Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού ,με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και μία (1) θέση ΥποχρεωτικήςΕκπαίδευσης (ΥΕ), Ειδικευμένων Εργατών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Πέμπτη 14ως και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2011, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο κατά τις ώρες 09.00-13.00, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη ακόλουθη διεύθυνση:ΚΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Σερρών , Γρηγορίου Ρακιτζή 10-12, 62121, Σέρρες.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία της ΚΗ’ Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στο ΚΕΠ 0341 του Δήμου Σερρών, στο Διοικητήριο, ενώ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (www.yppo.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα ,www.diavgeia.gr., και σε αυτή του Κ.Ε.Π 0341 Δήμου Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).
2. Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμαεπιδότησης ενοικίου Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ)για το έτος 2011ξεκινά σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική απόφαση στις 18 Απριλίου και λήγει 29 Ιουλίου 2011.Η υποβολή της αίτησης συνοδευόμενης από τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε καθορισμένο χρόνο, αποκλειστικά στα ΚΕΠ που βρίσκονται μέσα στα διοικητικά όρια των Νομών στους οποίους κατοικούν οι δικαιούχοι του προγράμματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs