blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
1.4.11

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Τούζλα! -Χθες τα ξημερώματα και πήραν 58.090 ευρώ

kavalanet, 01/04/2011
Ισχυρότατη έκρηξη συγκλόνισε τα ξημερώματα, στις 3.15΄, την Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα), αφού αυτόν τον τρόπο επέλεξανάγνωστοι δράστες για να διαρρήξουν το ΑΤΜ τηςΕθνικής Τράπεζας, που ήταν εγκαταστημένο σε κατάστημα, στο κέντρο του οικισμού!...

Από την έκρηξη, λόγω του προχωρημένου της ώρας,δεν τραυματίσθηκε κανείς, όμως διαλύθηκε το μηχάνημα και οι δράστες αφαίρεσαν τις συρταροθήκες του ΑΤΜ με 58.090 ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και ειδικοί της Σήμανσης, οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.  Αρχικά έσπασαν με βαριοπούλα τη τζαμαρία του καταστήματος (οικοδομική επιχείρηση), που φιλοξενούσε στο χώρο της το ΑΤΜ, και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό πίσω από το μηχάνημα.  
Από την έκρηξη που ακολούθησε καταστράφηκαν τόσο το μηχάνημα, όσο και το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημίες και σε παρακείμενο κατάστημα.
Οι δράστες, μετά την αφαίρεση των χρημάτων, εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο χρώματος βυσινί ή κόκκινου, που είχαν σταθμεύσει λίγο πιο μακριά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs