blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
6.10.10

Δυναμικά μπροστά ο συνδυασμός του Κ.Τσιρογιάννη για το Δήμο Αμφίπολης

serreslife, 06/10/2010

Αν και οι υποψήφιοι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου για το νέο Δήμο Αμφίπολης είναι πολλοί περισσότεροι, σε αγώνα ''man to man'' μεταξύ των κυρίων Κώστα Μελίτου και Κώστα Τσιρογιάννη αναμένεται να εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου...
Πληροφορίες και από τα δύο ''στρατόπεδα'' κάνουν λόγο για απόλυτη ετοιμότητα ενόψει της μεγάλης μάχης, ενώ η ενίσχυση των συνδυασμών τους με την προσχώρηση ''ηχηρών'' ονομάτων, με διείσδυση σε ευρύτερες πολιτικούς , κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους αναμένεται να αποτελέσουν ισχυρά '' πολεμοφόδια'' και για τους δύο υποψηφίους.

Με τη ... ''γαλάζια βούλα''





Και επισήμως τη ''γαλάζια'' στήριξη έλαβε η υποψηφιότητα του Κώστα Μελίτου. Με προχθεσινή της ανακοίνωση η Ν.Δ. παρέχει την απόλυτη στήριξή της στην υποψηφιότητα του νυν δημοτικού συμβούλου Αμφίπολης. ''Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.Οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών'' υποστηρίζεται στο κείμενο της ανακοίνωσης, με το οποίο ανακοινώθηκε η κομματική στήριξη σε άλλους τρεις υποψηφίους Δημάρχους.


Αυξημένη ορμή




Στο ... αντίπαλο ''στρατόπεδο'' διάχυτη είναι η αισιοδοξία από το εύρος της αποδοχής των αρχών και θέσεων του συνδυασμού ''Ενότητα-Ανανέωση-Δημιουργία'' του Κώστα Τσιρογιάννη, αλλά και του αριθμού των δημοτών του διευρυμένου Δήμου Αμφίπολης που επιθυμούν να συστρατευτούν με το ψηφοδέλτιό του. Παράλληλα με τους σαράντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ανακοίνωσε στην τελετή των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, εντός των ημερών αναμένεται η παρουσίαση και άλλων τριάντα υποψηφίων, ενώ με τον συνδυασμό του Κ.Τσιρογιάνη ''έκλεισαν'' ήδη οι κ.κ.: Γρηγόρης Κοδρόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίπολης, Χρυσόστομος Μανουσαρίδης, πρώην Αντιδήμαρχος Αμφίπολης και ο Αθανάσιος Γαρούφας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΗ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ....ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ SITE TOY ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
5 ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΕΙΣ?

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs