blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
6.2.10

Αποχώρησαν δυσαρεστημένοι

Αγγελιοφόρος, 06/02/2010

«Με τα όπλα παρά πόδα» δηλώνουν ότι θα παραμείνουν οι αγρότες των 14 μπλόκων, που αποφάσισαν αναστολή των κινητοποιήσεων και απέσυραν χτες τα τρακτέρ από τις εθνικές οδούς...

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, έπειτα από πολύωρη συνεδρίαση το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε το «σύνθημα» της αποχώρησης, όχι όμως και του τερματισμού των διεκδικήσεων. «Θα περιμένουμε μέσα στον επόμενο μήνα να δούμε αν θα προχωρήσουμε τα θεσμικά ζητήματα που δεσμεύτηκε η υπουργός και δεν αποκλείεται να επανέλθουμε», σημείωσε ο Γιάννης Πασσαλίδης, μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγροτών.
Η αποχώρηση των τρακτέρ έγινε σταδιακά χτες το μεσημέρι από τους κόμβους της Χρυσούπολης και των Κερδυλλίων στην Εγνατία οδό, από τη γέφυρα του Νέστου στην Καβάλα, την Αμφίπολη στις Σέρρες, το Τελωνείο Εξοχής Δράμας, τα Τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης του Κιλκίς, τη Χαλκηδόνα, το Βογατσικό Καστοριάς, την Αλαμάνα και την Ελάτεια Φθιώτιδας, το παλιό Λεβέντη, τη Ριτσώνα και τη Θήβα Βοιωτίας.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι αγρότες δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους από τη στάση της κυβέρνησης, όμως εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την ανάδειξη του αγροτικού ζητήματος στην ελληνική κοινωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs