blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
1.6.09

Τα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας αντιστέκονται στην οικονομική κρίση

express, 01/06/2009

Έτοιμα να ανοίξουν τις πύλες τους για το κοινό φαίνεται πως είναι τα μεγάλα θερινά φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά φέτος, παρά τη διεθνή οικονομική κρίση.

Από την Καβάλα και την Αμφίπολη μέχρι τη Χαλκιδική και την Πιερία, οι σημαντικοί πολιτιστικοί θεσμοί θα προσφέρουν στους τουρίστες το επιπλέον κίνητρο της ψυχαγωγίας, ελπίζοντας να τους προσελκύσουν στις περιοχές όπου θα διεξαχθούν.

Τη σημασία των πλούσιων εκδηλώσεων στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει οι φορείς διοργάνωσης των φεστιβάλ, οι οποίοι -στο μεγαλύτερο ποσοστό τους- δηλώνουν πως αρνούνται να κάνουν "εκπτώσεις" στην ποιότητα των εκδηλώσεων.

Σε μικρή μείωση του κόστους του Φεστιβάλ Αμφίπολης, που θα διοργανωθεί για 11η συνεχή χρονιά στο αρχαιολογικό πάρκο της Αμφίπολης, αποκαλύπτει ότι προχώρησε ο δήμαρχος της περιοχής, Πέτρος Πετρίδης. «Δεν μπορούσαμε να μη λάβουμε υπόψη μας την οικονομική κρίση, αλλά βασική μας μέριμνα ήταν να καταρτίσουμε το πρόγραμμα χωρίς να υπάρξουν συνέπειες στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα», λέει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs