blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
12.1.12

"Το λιμάνι της Αμφίπολης μπορεί να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής

koutmeridis, 12/01/2012
"Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες των αρμόδιων φορέων του Νομού Σερρών για τη δημιουργία λιμενικού σταθμού στην Αμφίπολη, έπειτα από την καταφατική απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με την οποία εντός του 2012 θα ξεκινήσει η λειτουργία με την επάνδρωσή του από το Λιμενικό Σώμα"...

"Πολύ θετικές κρίνονται οι πρωτοβουλίες του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, κ. Ηρακλή Σπανού, με τη συνδρομή και την υποστήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Γιάννη Μωυσιάδη και του Δημάρχου Αμφίπολης, κ. Γιώργο Βογιατζή.
Πραγματοποιήσαμε αλλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές, συζητήσαμε με την πολιτική ηγεσία των αρμόδιων Υπουργείων και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να διεκδικήσουμε συντονισμένα την υλοποίηση ενός έργου πνοής για το Νομό Σερρών.
Η αξιοποίηση του λιμανιού της Αμφίπολης δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης, αλλάζοντας ριζικά το τουριστικό, οικονομικό και επιχειρηματικό προφίλ της ευρύτερης περιοχής. Λόγω της πλεονεκτικής γεωγραφικής του θέσης, η οποία επιτρέπει τη διασύνδεση με χώρους ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και με σημαντικούς οδικούς άξονες, ένας πολλά υποσχόμενος περιφερειακός πόλος έλξης αναπτύσσεται, με εμβέλεια που θα ξεπερνά τα στενά τοπικά όρια. Λιμένας τουριστικών σκαφών και σκαφών αναψυχής από τη Βουλγαρία, περιφερειακό κέντρο μεταφορών και εμπορίου από και προς την Ανατολική Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο, το λιμάνι της Αμφίπολης, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής που πρέπει να εκμεταλλευτούμε προς όφελος του Νομού μας.
Όταν έχουμε κοινό όραμα και στόχο και τα διεκδικούμε με στοχευμένες και συντονισμένες προσπάθειες όλες οι πολιτικές δυνάμεις του Νομού μας, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα και πάντοτε θετικό.

ΣΤΑΘΗΣ Θ. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Σερρών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs