blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
14.8.11

Ανθρωποκυνηγητό στην Αμφίπολη από άντρες της ΟΠΚΕ Σερρών

serrespublica, 14/08/2011

Τρελή καταδίωξη εναντίον Βουλγάρων ληστών με παρ ολίγον θύμα έναν αστυνομικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Αμφίπολη κοντά στο άγαλμα του Λέοντος...
Το περιστατικό συνέβη στα πλαίσια ελέγχου ρουτίνας, όταν οι άντρες της ΟΠΚΕ Σερρών παρατήρησαν ένα ύποπτο λευκό φορτηγάκι να έρχεται προς το μέρος τους, οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει στην άκρη του δρόμου με τον τελευταίο να υπακούει στις υποδείξει. Όταν όμως οι άνδρες της ασφάλειας διαπίστωσαν πως έπιασαν στα πράσα σπείρα Βούλγαρων ληστών, ο οδηγός του φορτηγού έβαλε μπρος και επιτάχυνε προκειμένου αυτός και οι συνεργεί του να διαφύγουν της σύλληψης, με αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν έμπροσθεν του οχήματος να γλυτώνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τις ρόδες του μαινόμενου οχήματος. Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να καταδιώκουν για μία μεγάλη απόσταση τους Βούλγαρους κακοποιούς οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και να διαφύγουν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση, με την Αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη τους.    
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές στο λευκό φορτηγάκι βρέθηκαν αρκετά μέτρα κλεμμένου συρματοπλέγματος, υλικά περίφραξης, αλλά και τα εργαλεία που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για να αποσπάσουν τα κλοπιμαία.
 
 Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs