blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
22.8.11

Συνελήφθη 45χρονος για τον βιασμό της 12χρονης από τις Σέρρες

e-simerini, 22/08/2011
Αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και ομολόγησε την πράξη του

Ο δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έχει εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκισης στην Γερμανία για το αδίκημα του βιασμού στο παρελθόν...


Ένας άντρας 45 χρονών συνελήφθη στην Κάρυανη Καβάλας για την αρπαγή και τον βιασμό τηςδωδεκάχρονης κοπέλας από τις Σέρρες . Ο 45χρονος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και ομολόγησε την πράξη του .
Συνελήφθη, την Πέμπτη ,18 Αυγούστου 2011, το απόγευμα,στην Κάρυανη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμότης δωδεκάχρονης κοπέλας από τις Σέρρες .
Το περιστατικό σημειώθηκεστον παραθαλάσσιο οικισμό Τούζλας (Οφρύνιο) Καβάλας όπου η ανήλικη έκανε διακοπές με την οικογένειά της .Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα βγήκε από το σπίτι της το πρωί της Τετάρτης για να αγοράσει κάποια πράγματα από το περίπτερο της περιοχής.Τότε άγνωστος άντρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο ,παρέσυρε και επιβίβασε την άτυχη δωδεκάχρονη στοαυτοκίνητό του . Ο δράστης οδήγησε με το αυτοκίνητο την κοπελίτσα σε ερημική παραθαλάσσια τοποθεσία όπου τη βίασε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σημείο από όπου την πήρε καιεξαφανίστηκε.
Οι γονείς όταν είδαν να αργεί να επιστρέψειη νεαρή κοπέλα , την αναζήτησαν και ανέφεραν την εξαφάνιση στην αστυνομία . Η δωδεκάχρονη βρέθηκε μετά από λίγες ώρες σε άθλια κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του.
Οι αστυνομικές αρχές αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη.Οιεκτεταμένες έρευνεςστην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαναπό τις αστυνομικές αρχές ,οδήγησαν στον εντοπισμό και στην σύλληψη τουάγνωστου δράστη που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης . Το απόγευμα της Πέμπτης ,18 Αυγούστου 2011, στην Κάρυανη Καβάλας ,συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας . Ο 45χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα, ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκισης στην Γερμανία για το αδίκημα του βιασμού στο παρελθόν.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο δηλώθηκε υπεξαίρεση από Εταιρεία Εμπορικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δήμητρα Μετόκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs