blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
4.7.11

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στις 9 Ιουλίου στην Αμφίπολη

 04/07/2011

Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός, επικοινωνούν με ιδιαίτερο τρόπο μεταξύ τους και προσφέρουν άφθονο γέλιο στο κοινό...


Ο ένας δεν ακούει, ο άλλος δεν βλέπει και ο τρίτος δεν μιλάει. Αν νομίζετε ωστόσο πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν κάνετε... λάθος.
Η παράσταση που έχει ενθουσιάσει το θεατρόφιλο κοινό, το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη, ανεβαίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στη σκηνή του Αρχαίου θεάτρου Αμφίπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αμφίπολης, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.
«Το έργο είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Αυτή η θεατρική διασκευή του τονίζει τις κωμικές πλευρές της ιστορίας και εξελίσσεται σε μια σύγχρονη κωμωδία» αναφέρει ο κ. Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε και το κείμενο μαζί με τον Δημήτρη Καντά.

Γέλιο και συγκίνηση
Η παράσταση μας μεταφέρει στην καθημερινότητα τριών φίλων με ειδικές δυνατότητες. Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός. Ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Κάποια στιγμή ωστόσο μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα και όλα ανατρέπονται. Οι παρεξηγήσεις έρχονται, οι έξυπνες ατάκες προσφέρουν άφθονο γέλιο ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης.
Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη. Σκηνικά: Λία Ασβεστά. Κοστούμια: Αλέξης Φούκος. Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Πληροφορίες: Ώρα έναρξης: 21:00 
Τιμές εισητηρίων: κανονικό 20€, φοιτητικό-μαθητικό 18€, Ισχύουν εισητήρια Εργατικής Εστίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs