blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
5.2.10

Η πρώτη αναστολή κινητοποίησης ανάσα για την κυβέρνηση

Hellenic Bussines, 05/02/2010

Την αναστολή των αγροτικών κινητοποιήσεων αποφάσισε αργά τη νύχτα της (Τσικνο)Πέμπτης το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτικών Συλλόγων, έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Βέροια...


 Στο Όργανο μετείχαν εκπρόσωποι από 14 μπλόκα. Αυτά του Εβρου (Ορμένιο), της Καβάλας (Χρυσούπολη και Νέστος), των Σερρών (Αμφίπολη και Κερδύλλια), του Κιλκίς (Εύζωνοι και Δοϊράνη), της Φθιώτιδας (Αλαμάνα και Τιθορέα) και της Βοιωτίας (Κάστρο, Θήβα και Ριτσώνα).

Σήμερα οι αγροτοσυνδικαλιστές θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στην απόφασή τους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις. Ωστόσο, ενώ τα μπλόκα έχουν αρχίσει ήδη να σπάνε στην Μακεδονία και την Θράκη, στη Θεσσαλία και τη Βοιωτία φαίνεται ότι οι αγρότες θα επιμείνουν στις κινητοποιήσεις τους.

Παράλληλα, ενώ οι κινητοποιήσεις φθίνουν στην Βόρειο Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο στη Νότια. Έτσι, στον προγραμματισμένο αποκλεισμό της Κορίνθου – Τριπόλεως, στον κόμβο της Στέρνας, προχώρησαν την Πέμπτη γεωργοί και κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου, ενώ πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκαλεί η συνέχιση του μπλόκου στο Αίγιο.

Πάντως, ενώ οι αγρότες του νομού Σερρών έχουν προαναγγείλει ότι το μεσημέρι της Παρασκευής θα αποχωρήσουν από τα μπλόκα των Κερδυλλίων και του Στρυμονικού, καμία αλλαγή δεν ανακοινώθηκε ακόμα για τον Προμαχώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs