blog translate

Job Listings

recent posts

καιρός

Il leone di Amfipoli - The lion of Amfipolis
1.10.09

Δράμα: Έργα οδοποιίας στην εθνική οδό

naftemporiki, 01/10/2009

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη μελέτη κατασκευής του τμήματος της εθνικής οδού Σερρών–Δράμας από τη Λευκοθέα μέχρι τη γέφυρα του Μεγαλόκαμπου, συνολικού μήκους 13 χιλιομέτρων. Θα εκπονηθούν οριστικές μελέτες οδοποιίας, βελτίωσης, διαπλάτυνσης, νέας χάραξης της οδού με αφετηρία τον οικισμό τής Λευκοθέας και παράκαμψη της Αλιστράτης.

Η μελέτη θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και προβλέπει την κατασκευή μίας λωρίδας ανά κατεύθυνση καθώς και λωρίδα εκτάκτου ανάγκης συν ερείσματα εκατέρωθεν. Προβλέπει επίσης την κατασκευή δέκα ισόπεδων κόμβων για σύνδεση με τους οικισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική οδός 12 που συνδέει τις πρωτεύουσες Σέρρες - Δράμα – Καβάλα έχει ενταχθεί το 1991 στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και στα πλαίσια του πακέτου «Ντελόρ 2» για υλοποίηση όλου του έργου μέχρι το 2020, ως προγραμματισμένου τμήματος του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου.

* Δημοπρατείται για κατασκευή το τμήμα τής οδού Αμφίπολη – Δράμα από τον Στρυμόνα έως τη διασταύρωση της Παλαιοκώμης, ενώ ολοκληρώνεται η μελέτη για το υπόλοιπο τμήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Αναγνώριση Γενοκτονίας

Αναγνώριση Γενοκτονίας
βοηθήστε με την ψήφο σας

photos

επισκέπτες

free counters

on line

Live Traffic Feed

Αναγνώστες

Serres Blogs